Cruising in de Caribe
Blijf op de hoogte en volg Hidde
23 December 2013 | Frankrijk, L'Ermitage
Van iles des saintes zeilen we verder naar 1 van mijn favoriete eilanden; Dominica. In prince Rupert voor anker en een avondje de wal op met collega bemanningsleden :).Kortom erg gezellig.
Van Dominica zijn we doorgevaren naar Martinique, grand anse d'arlet, een leuk baaitje waar we vaker komen en de laatste avond met onze gasten doorgebracht hebben met een gezamenlijke bbq en een feestje. De ochtend daarna zijn we naar Fort de France gevaren waar we afscheid genomen hebben van onze gasten. Verder staat de dag hier in het teken van bunkeren en nieuwe voorraden innemen. Op deze terminal is een goede taxfree winkel, ook hier maar een mooie rum ingekocht ;-) prijzen zijn veel gunstiger dan in NL. Toch jammer dat je niet zoveel kan meenemen in het vliegtuig.
Vanavond 23e vertrekken we baar st Maarten, zoals het er nu naar uitziet komen we 1e kerstdag aan bij tintamarre, een klein onbewoond eilandje bij st Maarten, hier brengen we de kerst door met aan boord alleen bemanning. Kerst zal in het teken staan van voorbereiden van de volgende cruise, cruise met "eigenaar" en familie. Maar er zal ook ruimte zijn voor kerstdiners en gezelligheid. Na kerst krijgen we weer gasten aan boord en gaan we richting de Britse Maagdeneilanden.
Voor nu, hele fijne kerstdagen.
Groet vanaf Martinique
Hidde
23 December 2013 - 22:59
Marlous:
Klinkt weer goed broertje, enjoy! Fijne feestdagen! X -
23 December 2013 - 23:15
Janneke:
Ha Hidde ,
Je maakt mij jaloers , wens alle bekenden fijne feestdagen en tot volgend jaar op de stad Amsterdam.
Je verhaal klinkt goed,gezellige feestdagen.mam.